2016-12-08 01:10:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Hallgasson az idősebbre!

Napi horoszkóp december 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold már a Kos jegyének elején jár. Hajlamos arra, hogy engedve a csábításnak meggondolatlanul bánjon a pénzével. Becsaphatják önt, ezért jobb, ha nem mára időzíti a karácsonyi ajándékok beszerzését. A karácsonyi dekorálást viszont érdemes elkezdenie, most jó ötletei lesznek, hogyan tegye hangulatossá a lakást!

Bika: IV. 20. - V. 20.
Hallgasson egy idősebb családtagjára, jó tanácsokat ad az illető! Egy riválisa a munkahelyén alig várja, hogy ön hibát kövessen el, és beleköthessen a munkájába. Legyen résen, figyeljen minden apró részletre!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A karácsonyi meglepetésekkel kapcsolatban jó ötletei vannak. Jól teszi azonban, ha tudakozódik, minthogy fölösleges holmikra költené a pénzét. Nehogy véletlenül olyasmit vásároljon, amire nincs is szüksége az illetőnek.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Vegye komolyan, amit a többiek mondanak Önnek. Elképzelhető, hogy ön vágyálmokat kerget, és a szerettei próbálják lerángatni a tények talajára. Jobb, ha objektíven szemléli a dolgokat, mintha felesleges kudarcnak teszi ki magát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Szinte az egész napja arra megy el, hogy mások dolgait intézi. Ettől persze meglehetősen ingerült lesz… Máskor mondjon nemet a kérésekre, ne hagyja magát kihasználni!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Bak jegyében áll, és ez nagyon céltudatossá teszi. A vitás helyzeteket, fárasztó szituációkat kerülje el, koncentráljon a munkára. Az év végi hajtásban nagy szükség van a kitartására és a fegyelmezettségére!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A csillagok most a maximumot hozzák ki önből, azonnal észreveszi az új lehetőségeket. A jogi ügyek intézését viszont halassza máskorra, mert ezeket most nem kíséri szerencse…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Valaki nagyon feldühíti a munkahelyén, talán egy korábbi ígéretét nem tartja be az illető. Nyugodtan mondja meg neki a véleményét, de azért vigyázzon, ne fogalmazzon túlságosan sértően.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Kiszemel magának valakit, akivel el tudná képzelni a közös életét. Úgy érzi, kiválóan meglennének egymással. Lehet, hogy rosszul méri fel az illetőt, legyen óvatos. Jobb, ha egyelőre nem éli bele magát a dologba…

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy fontos üzleti tárgyalás várható. Akkor lesz sikeres, ha kitart eredeti álláspontja mellett. Anyagi téren is eredményeket érhet el. Talán adódik egy mellékállás, amivel jelentősen javíthat az anyagi helyzetén.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma a magánéleté a főszerep! A munkahelyén szerencsére semmi sürgető feladat nem adódik, így lesz ideje beszerezni néhány ajándékot. Este egy társaságban valakit rendkívül vonzónak talál.

Halak: II. 19. - III. 20.
Most sokat követelnek öntől a főnökei, és önnek bizonyítnia kell a rátermettségét. Szerencsére ön jól tud összepontosítani, így meg lesznek elégedve a munkájával. Ma legyen óvatos, mert hamar összeszedhet egy megfázást!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: